AMON SCHIJNDEL

AMON SCHIJNDEL Egyptisch restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 685 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Schijndel. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 18:30 Beste Amon, Ik heb wel eens beter gehad. Dit keer had ik enorm zin in shoarma Gyros. Echter toen ik het uit pakte leek het wel geruld gehakt. I.p.v reepjes vlees alleen maar kruimels ten grote van zand korrels. Smaak viel ook tegen. Jammer!
13 mei 2022 om 20:24 Goed
21 apr 2022 om 10:26 Frites was niet voldoende gebakken, volgende keer graag harder. Voor de rest alles prima en lekker !
14 apr 2022 om 22:28 De bakjes saus waren slechts voor de helft gevuld.
3 apr 2022 om 19:57 Vers, zeer goed verpakt waardoor het goed warm was, geen slappe friet, grote porties echt meer dan genoeg en goed van smaak. Wij gaan vaker bestellen!
27 mrt 2022 om 10:40 Zonder iets te laten weten ruim over de tijd, terwijl je aan geeft het zo snel mogelijk te willen ontvangen. Puntje van verbetering. Eten smaakt wel jammer dat de sla er niet bij zit.
19 mrt 2022 om 20:18 Prima voor een zaterdagavond. Pizza was niet gesneden en geen knoflooksaus bij de shoarma pizza .
19 mrt 2022 om 19:53 Heerlijk gegeten supersnel bezorgd! Zeker aan te raden
13 mrt 2022 om 19:52 We hebben bijna 2 uur moeten wachten. Niet gewend van dit bedrijf.
4 mrt 2022 om 21:49 De pizza was zonder ananas maar hadden wel ananas besteld. Er zat weinig smaak aan de pizza. De andere pizza met lamsvlees was wel oke.
31 jan 2022 om 14:02 Veel te laat bezorgd en daardoor koud eten erg jammer!