AMON SCHIJNDEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 786 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amon Schijndel. Meer weten? Ontdek meer

12 mei 2024 om 0:27 er lagen 3 lapjes kebab op de kapsalon, daarna belde we om dit te melden, ze lossen dit vervolgens op met een klein bakje waar 2 hapjes in zitten. Bestel hier niet meer
10 mei 2024 om 8:12 Was prima.
7 mei 2024 om 21:12 We hebben heerlijk gegeten. Goede kwaliteit en genoeg eten.
6 mei 2024 om 6:52 Vlees was erg droog en niet lekker, pasta leek of het al een keer opgewarmd was en bakje zat nog niet half vol. Al met al. Zeer matig
27 apr 2024 om 1:45 Kip pizza speciaal besteld op pizzadag(aanbieding) als ik 4 stukjes kip op mijn pizza had was het veel proefde alleen paprika en uien niet voor herhaling vatbaar
13 apr 2024 om 21:50 Was niet gaar en super goor. Nooit meer
5 apr 2024 om 20:57 Pizzas waren lekker en prima belegd. Prima pizza deal op vrijdag avond!
30 mrt 2024 om 20:54 Was flauw en slecht bereid helaas niet voor herhaling vatbaar
22 mrt 2024 om 20:18 Salami onder de kaas ipv erop korsten verbrand en geen knoflook saus bij je pizza wat je bij andere pizzeria’s wel krijgt en niet zo lekker
15 mrt 2024 om 22:04 Relatief weinig vlees maar heel veel friet. Jammer. De smaak was goed!
17 feb 2024 om 0:19 Bestelling was niet compleet. De bezorger kwam gelukkig snel terug om het na te leveren maar ook dit klopte niet (sla ontbrak). Hier uiteindelijk geen melding meer van gemaakt omdat de eerste keer niet erg aardig werd gedaan aan de telefoon
14 feb 2024 om 20:11 lekkere schotels